Partners

Bij RDK kiest u voor een soepele sleutel-op-de-deur formule. Vanaf het ontwerp tot en met de afwerking houden we rekening met al uw ideeën en verlangens. Ook voor materialen en stijlen.


RDK bouwt woningen variërend van rijwoningen tot riante villa’s en meergezinswoningen in diverse bouwstijlen en prijsklassen.

RaamSELECT produceert en plaatst alle buitenschrijnwerk op maat voor zowel nieuwbouw als renovaties. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs en bekijken samen met u de mogelijkheden.
Het materiaal vinden dat best bij u en uw woning past is niet altijd voor de hand liggend.

Hout straalt een unieke warmte uit, aluminium leent  zich perfect voor elk ontwerp en PVC is onderhoudsvriendelijk en isoleert uitstekend.

3bouw houtskeletbouw, bewust kiezen voor kwaliteit, vakmanschap & milieu!

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en duurzame energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van 3bouw binnen het bereik van de vooruitdenkende, milieu- en kwaliteitsbewuste bouwer.

Bart Lefevere studeerde in 2000 af als Burgerlijk Ingenieur Architect aan de KU Leuven.
Ons doel is om uw droomwoning te realiseren op een bouwgrond met eigen specifieke kwaliteiten, en dat binnen uw vooropgesteld budget.

IBC Houtbouw is al jaren specialist in massieve houtbouw, houtskeletbouw en in zijn innovatieve houtbouwsysteem Solidwood.

De wijze waarop het project tot stand komt, is net zo belangrijk als het eindresultaat. Wij laten daarom onze creatieve eigenzinnigheid samensmelten met uw ideeën.

Het Landgoed: Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen.
Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf dat streeft naar perfectie. Er wordt steeds bijzondere aandacht besteed aan de architectuur van onze woonrealisaties waardoor er een sfeer van luxe en tijdloosheid wordt gecreëerd. Bij ons is het aangenaam wonen.

Brebuild werd medio 1991 opgericht en is gevestigd in het havengebied
van Antwerpen. Hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen realiseren wij met een 130-tal medewerkers een jaaromzet van om en bij 50 miljoen euro. Brebuild realiseert totaalprojecten voor zowel openbare besturen als private opdrachtgevers. Vooral bij renovatiewerken en complexe verbouwingen maar ook bij nieuwbouwprojecten komen onze skills en flexibiliteit tot hun recht.

Verbouwingen, nieuwbouwwoningen of totaalprojecten? HR Bouw brengt elk bouwproject, groot of klein, tot een goed einde. Een doorgedreven expertise, persoonlijke aanpak en een ideale prijs-kwaliteitverhouding, dat mag je verwachten.

Athago bouwt uw woning, villa of appartement op maat en dat in diverse stijlen, vanaf ruwbouw tot instapklaar.

Beemdenstraat 7

2340 Beerse

  

tel: 0488 80 80 80

tel: 03 290 47 40

tel: 03 290 42 27

info@solarsolutions.be

Exacte prijs nodig?

Richtprijs nodig?