Partners

Bij RDK kiest u voor een soepele sleutel-op-de-deur formule. Vanaf het ontwerp tot en met de afwerking houden we rekening met al uw ideeën en verlangens. Ook voor materialen en stijlen.


RDK bouwt woningen variërend van rijwoningen tot riante villa’s en meergezinswoningen in diverse bouwstijlen en prijsklassen.

ea10894c3173b1b82910f3a227fb66ad

3bouw houtskeletbouw, bewust kiezen voor kwaliteit, vakmanschap & milieu!

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en duurzame energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van 3bouw binnen het bereik van de vooruitdenkende, milieu- en kwaliteitsbewuste bouwer.

RaamSELECT produceert en plaatst alle buitenschrijnwerk op maat voor zowel nieuwbouw als renovaties. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs en bekijken samen met u de mogelijkheden.
Het materiaal vinden dat best bij u en uw woning past is niet altijd voor de hand liggend.

Hout straalt een unieke warmte uit, aluminium leent  zich perfect voor elk ontwerp en PVC is onderhoudsvriendelijk en isoleert uitstekend.

Het Landgoed: Betaalbare luxe nieuwbouwwoningen en appartementen.
Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf dat streeft naar perfectie. Er wordt steeds bijzondere aandacht besteed aan de architectuur van onze woonrealisaties waardoor er een sfeer van luxe en tijdloosheid wordt gecreëerd. Bij ons is het aangenaam wonen.

Bart Lefevere studeerde in 2000 af als Burgerlijk Ingenieur Architect aan de KU Leuven.
Ons doel is om uw droomwoning te realiseren op een bouwgrond met eigen specifieke kwaliteiten, en dat binnen uw vooropgesteld budget.

Redz is een energieadviseur op de b2b markt in Vlaanderen.

We werken op de zakelijke markt uitsluitend met onze partner Elindus.

Brebuild werd medio 1991 opgericht en is gevestigd in het havengebied
van Antwerpen. Hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen realiseren wij met een 130-tal medewerkers een jaaromzet van om en bij 50 miljoen euro. Brebuild realiseert totaalprojecten voor zowel openbare besturen als private opdrachtgevers. Vooral bij renovatiewerken en complexe verbouwingen maar ook bij nieuwbouwprojecten komen onze skills en flexibiliteit tot hun recht.

Athago bouwt uw woning, villa of appartement op maat en dat in diverse stijlen, vanaf ruwbouw tot instapklaar.

IBC Houtbouw is al jaren specialist in massieve houtbouw, houtskeletbouw en in zijn innovatieve houtbouwsysteem Solidwood.

Verbouwingen, nieuwbouwwoningen of totaalprojecten? HR Bouw brengt elk bouwproject, groot of klein, tot een goed einde. Een doorgedreven expertise, persoonlijke aanpak en een ideale prijs-kwaliteitverhouding, dat mag je verwachten.