Over Ons

Ons verhaal

In 2008 lieten we ons inspireren door één van de eerste zonnepaneelfabrikanten die zijn producten kwam voorstellen op een internationale beurs. Na enkele advertenties en slechts enkele maanden prospectie en verkoop, begon de eerste ploeg en werden er dagelijks zonnepanelen geïnstalleerd.

Na een jaar begon een tweede en derde ploeg… een ploeg bestaat steeds uit monteurs zonnepanelen en een aparte elektricien.

Toen in 2013 de ‘vervloekte” bandingsfactor werd geïntroduceerd waren wij verplicht zonneboilers en dakrenovaties uit te voeren in combinatie met zonnepanelen.

Doch onze visie en liefde was steeds zonnepanelen.

Half juni 2014 werden de certificaten afgeschaft voor PV-installaties tot 10 kilowatt en viel die onduidelijkheid weg.

Door gestage grote prijsdaling van zonnepanelen en lichte prijsdaling in omvormers bleven zonnepanelen financieel zeer interessant.

Gelukkig kunnen we stellen dat sinds 2015 wij uitsluitend nog zonnepanelen plaatsen. Dit mede door particulieren die ons steeds blijven aanraden bij familie, vrienden en kennissen. Maar ook door steeds meer architecten en bouwbedrijven die trouw met ons blijven samenwerken.

In 2021, na de stopzetting van het terugdraaien van de digitale meter, zet solarsolutions nóg meer in op groene, hernieuwbare energie met het plaatsen van thuisbatterijen en laadpalen. Zo komen we steeds dichter bij onze visie – “Een groene wereld voor iedereen”.

Vandaag de dag is solarsolutions uitgegroeid tot een begrip in gans België.

Onze werkwijze

Van voor het begin tot na het einde, wij staan voor u paraat

Vrijblijvende offerte

Vraag online een richtprijs op en wanneer onze vooropgestelde prijs binnen uw budget past, komen wij graag vrijblijvend tot bij u om uw situatie tot in de puntjes te bestuderen.

Planning

Ons team werkt tegen de klok om u zo snel mogelijk te kunnen aansluiten op het groene en gunstigere energienet.

After sales

Eens onze mankrachten uw installatie met succes hebben geïnstalleerd, kan u steeds op ons beroep blijven doen.

Onze visie

Solarsolutions maakt zonnepanelen voor iedereen bereikbaar zonder in te boeten op de beste kwaliteit en service.

 

Wij bieden producten aan die voldoen aan de hoogste standaarden en duidelijkheid rondom de oorsprong. Duidelijkheid en transparantie staan centraal bij ons. U als klant heeft immers het recht precies te weten wie de zonnepanelen maakt, uit welke fabriek ze komen en hoe goed ze zijn.

 

Welke omvormer is het best geschikt? Waarom is deze zo betrouwbaar? Wat zijn de troeven? Ook de onderconstructie is van groot belang. De stevigheid, duurzaamheid en vanzelfsprekend de nette afwerking. Een esthetisch mooi eindproduct op uw dak is voor ons een basisvereiste.

 

Sinds de vernietiging van het wetsvoorstel van de terugdraaiende teller door het Grondwettelijk Hof in 2021 is er heel wat onduidelijkheid ontstaan rond de rentabiliteit van zonnepanelen. Toch willen we duidelijk zijn dat zonnepanelen in 2021 financieel zeer interessant blijven want financieel zal er niet zo veel verschil zijn.

 

Zonnepanelen verdienen zichzelf steeds terug. Met het geld dat u anders toch moet uitgeven aan het kopen van elektriciteit, investeert u bij solarsolutions in een rendabele langetermijnoplossing die zich na enkele jaren terugverdiend en daarna resulteert in een aantrekkelijke jaarlijkse besparing op uw huishoudbudget.